Sugeng rawuh ing situs web kita.

Proses produksi lan pengembangan

  • Panjaluk pelanggan
  • Skema teknis
  • Implementasi Desain
  • Tes prototipe
  • pilot pilot rekayasa
  • Ngirim pelanggan

Pusat produk

servies kita

ZHJ minangka perusahaan hi-tech rencana obor nasional kanthi bahan kontak.

  • Endeavor to make our customers happy

    Ngupayakake para pelanggan supaya seneng

    SHZHJ bisa ngasilake kawat lan strip paduan perak, saengga kita bisa nambah lan nyetel proses material miturut kebutuhan pelanggan. SHZHJ 100% mriksa produk sadurunge metu saka pabrik, lan kita duwe sertifikat tes kanggo saben pangiriman.

  • Unique technology alliance

    Aliansi teknologi unik

    Layanan kalebu saka daur ulang logam mulia liwat teknologi stamping nganti majelis cetakan plastik. Jumbuh karo motto, "Siji pasuryan kanggo pelanggan", kita nyuda antarmuka pemasok lan nggawe solusi bermutu lan optimal kanthi komersial kanggo para pelanggan.

  • Outstanding material know-how

    Pengetahuan materi sing luar biasa

    Ngendi logam lan listrik gabung, kita nawakake keahlian unik marang para pelanggan babagan materi, permukaan lan pamrosesan luwih lanjut. Mangkene solusi kontak sing dipercaya saka perusahaan SHZHJ digawe luwih saka 10 taun.

Babagan kita

  • Babagan PERUSAHAAN

    Shanghai ZHJ Technologies Co., Ltd.

    Shanghai ZHJ Technologies Co., Ltd. didegaké ing taun 2007, Saka wiwitan: SHZHJ, FOKUS ON MATERIAL CONTACT! ZHJ minangka perusahaan hi-tech rencana obor nasional kanthi bahan kontak. ZHJ komitmen kanggo nggunakake ilmu modern lan teknologi kanggo ngrampungake masalah karo bahan kontak, produk utama ZHJ kalebu enem seri kawat paduan perak, paku keling, ujung kontak, kontak tombol, kontak Majelis lan Kontak Tungsten, Liwat pengalaman ing logam mulia pangolahan luwih saka 20 taun lan pengetahuan sing umum babagan sambungan listrik saiki. Kita minangka mitra pilihan kanggo akeh perusahaan ing macem-macem industri lan meh ing kabeh wilayah pasar.

    about us
  • application
  • application
  • application
  • application
  • application

Sampeyan bisa ngubungi kita ing kene