Sugeng rawuh ing situs web kita.

Babagan Kita

-min

        Shanghai ZHJ Technologies Co., Ltd. wis didegaké ing taun 2007, Saka wiwitan: SHZHJ, FOKUS ON MATERIAL KONTAK! ZHJ minangka perusahaan hi-tech rencana obor nasional kanthi bahan kontak. ZHJ komitmen kanggo nggunakake ilmu modern lan teknologi kanggo ngrampungake masalah karo bahan kontak, produk utama ZHJ kalebu enem seri kawat paduan perak, paku keling, ujung kontak, kontak tombol, kontak Majelis lan Kontak Tungsten, Liwat pengalaman ing logam mulia pangolahan luwih saka 20 taun lan pengetahuan sing umum babagan sambungan listrik saiki. Kita minangka mitra pilihan kanggo akeh perusahaan ing macem-macem industri lan meh ing kabeh wilayah pasar.

       Produk ZHJ digunakake kanthi akeh ing peralatan listrik voltase dhuwur, transportasi sepur, aerospace, elektronik, komunikasi, peralatan omah, ZHJ komitmen kanggo layanan utamane nyedhiyakake peralatan mewah, produk elektronik perusahaan terkenal ing saindenging jagad. Perusahaan nggunakake teknologi - berorientasi, setya karo bahan kontak listrik, inovasi teknis, layanan lan listrik sing sampurna.

7677962a9011621c7ab780e0ebf6903

Tim perusahaan

Kesatuan lan disiplin dhiri, Tuwuh bebarengan

Ing mbesuk, perusahaan bakal terus ngetutake filosofi bisnis "kualitas luwih penting tinimbang output, merek luwih penting tinimbang untung, tanggung jawab luwih penting tinimbang kapentingan", lan ngetrapake prinsip "kualitas, inovasi, R&D, pengurangan biaya, high-end, internasionalisasi ”. Komitmen dadi pemasok solusi integrasi utama ing sistem kontak listrik.

IMG_126901-min
IMG_122201-min
f43e4971

Layanan perusahaan

Nandheske rincian, nggayuh kasampurnan.

Coba wenehi kebutuhan pelanggan saka biaya teknologi, kualitas produk lan layanan sing apik lan ngupayakake hubungan kerja sama sing apik karo pelanggan.

IMG_124101
IMG_121501

Standar Kualitas Tinggi

100% milih lan milih

Saka bahan baku nganti macem-macem bahan kontak listrik padhang perak lan kontak, bahan lan komponen gabungan, kita duwe kapasitas produksi integrasi. Kanthi nggunakake SPC, FMEA lan analisis statistik liyane, Shzhj duwe kontrol kualitas kritis lan kanggo njamin stabilitas produk. 

未标题-2

Ngukur mriksa

2

Nyemak Metallographic

1

100% mriksa tampilan

3

Desain cetakan mandhiri

Inovasi Teknologi

Mesin Produksi

1

Mesin Las Otomatis

2

Mesin Reresik

4

Hubungi Lokakarya Majelis

3

Lokakarya Mesin Keling

Mesin Teknologi

Laser particle size analyzer

Penganalisa ukuran partikel laser

未标题-2

Proyektor

SEM and EDS

SEM lan EDS

Working Life Testing Machine

Mesin Nguji Urip Nyambut gawe