Sugeng rawuh ing situs web kita.

Kontak Las Welding

  • Welding button contacts

    Kontak las las

    Tombol kontak bimetal bisa disedhiyakake ing konfigurasi lan kombinasi bahan sing akeh, Bahan lapisan sing bisa digunakake Ag, AgCdO utawa AgNi, sisih Forthe sing bakal dipasang ing baja bahan dhukungan utawa paduan Cu-Ni bisa digunakake, Kekandelan lapisan kerja ing ndhuwur yaiku setengah saka kekandelan lapisan ndhuwur.