Sugeng rawuh ing situs web kita.

Majelis Las

Katrangan singkat:

Simulasi Majelis Las nyilikake biaya sajrone fase pangembangan produk sing beda-beda, kayata ngrancang, ngrancang manufaktur, nyoba-nyoba, lan validasi pabrikan.


  • Rega FOB: US $ 0,02 - 2,00 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Majelis Las

    Kita ngimpor mesin las B-5000 saka Bihler ing Jerman, kita bisa ngelas 200-300 pcs saben menit.

    Rong proses dhasar digunakake ing las kontak: potongan kontak individu dipasang ing strip operator sing padhet utawa sing wis prangko utawa bagean kontak sing prangko diprodhuksi saka strip setengah rampung kanthi bahan kontak sing wis dipasang. Sajrone pengelasan kontak, bahan kontak dipasang ing profil (kaset), segmen kawat utawa ing bentuk ujung. Ukuran area kontak maksimal kanggo welding tingkat dhuwur lan tetep toleransi manufaktur cedhak yaiku 5 x 5 mm².

    Gumantung saka bahan kontak aplikasi sing digunakake adhedhasar emas, paladium utawa perak. Kanggo nggunakake proses pabrikan sing paling dipercaya lan ekonomis, bahan kontak biasane duwe dukungan sing gampang dipasang. 

     

    Proses produksi

     Strip uncoiling-strip leveling-Pre punching-Coin lan punching las-Final

    Tingkat produksi

    300-450 pcs / min

    Jembaré Strip

    ≤60mm

    Kekandelan Strip

    0,1-1,0mm

    Materi

    Ag 、 AgNi 、 AgCu 、 AgFe , lsp.

    Hubungi diameter diameter kawat 

    Φ0,4 - Φ2,5 mm  

    Dhiameter kontak 

    Φ1-Φ4.5mm

    Dhuwur kontak 

    0.2-2.0mm

    Kekuwatan ikatan

    l 80-800N l

     Garis las longitudinal≥Hubungi diameter kawat) l Jalur las melintang≥1 / 2Dhiameter kawat kontak)

    Bagéan sing dicap nganggo jalur kontak semi-rampung

    图片5

    Bagian sing dicithak saka jalur kontak setengah rampung diproduksi kanthi ekonomi saka strip terus. Materi kontak sing diproduksi ing fasilitas pabrik adhedhasar emas, paladium lan perak. Wesi tembaga lan tembaga digunakake minangka bahan dasar.
    Clamp Stamping
    Akeh aplikasi kontak mbutuhake lapisan logam mulia sing luwih kenthel. Iki ora bisa ditrapake ing substrat kanthi ekonomi kanthi proses elektroplating. Kajaba iku bahan kontak kanthi sifat fisik lan mekanik sing spesifik banget dibutuhake. Bahan kasebut saka paduan palladium emas utawa adhedhasar perak digawe saka logam campuran utawa metalurgi bubuk. Kombinasi kontak lan bahan dasar digayuh kanthi proses klambi kayata adhem gulung adhem utawa ikatan gulung panas.
    Alat Cetakan saka Profil Toplay
    DODUCO ngasilake bimetal kontak kanthi bentuk strip kanthi nggunakake strip flator kanggo bahan operator banjur diikuti karo profil. Iki minangka basis kanggo bagean kontak sing ditemtokake pelanggan kanthi segmen logam mulia kanggo aplikasi sing nuntut banget.
    Bagian Stempel saka strip las sing dilas
    Keuntungan utama bahan strip sing dilas kanggo produksi stempel kontak yaiku area winates zona las. Iki nyebabake softening bahan dasar hard spring ing area efek las langsung. Lapisan kontak utamane kalebu bahan kontak padat utawa profil kontak gabungan utawa las.

    Lamaran

    图片2
    图片1

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk