Sugeng rawuh ing situs web kita.

Paku keling trimetal

  • Tri-metal Contact rivet

    Keling kontak Tri-logam

    Tri-logam Hubungi Shanghai ZHJ Technologies Co., Ltd.
    Stabilitas listrik luwih apik tinimbang kontak karo gambar lan posisi sing sampurna. Yen dibandhingake karo Welding Contact, duwe wektu panas sing sithik lan lingkungan sing resik.