Sugeng rawuh ing situs web kita.

Keling kontak Tri-logam

Katrangan singkat:

Tri-logam Hubungi Shanghai ZHJ Technologies Co., Ltd.
Stabilitas listrik luwih apik tinimbang kontak karo gambar lan posisi sing sampurna. Yen dibandhingake karo Welding Contact, duwe wektu panas sing sithik lan lingkungan sing resik.


  • Rega FOB: US $ 0,001- 1,2 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Produk

    1. Keling logam-logam bisa ngganti rivet padhet. Iki digunakake minangka kontak obah sajrone rong sisi kontak, kanthi nyuda biaya material.

    2. nambah kinerja rivet paku keling kontak.

    3. Aplikasi produksi otomatis terus-terusan.

    Aplikasi Utama

    Peralatan listrik mobil, peralatan rumah tangga, muter maneh, kontaktor,

    Termostat, kabeh jinis switch, peralatan penerbangan, peralatan otomatis lan elektronik.

    Alur proses

    Gawe Keling

    图片7

    Annealing

    图片7

    Rampung

    图片7

    Pengawasan

    图片8
    图片9

    Gambar

    Pengepakan

    图片9
    图片10

    Ngukur

    Barang

    Diameter sirah
    D (mm)

    Kepala
    kekandelan
    T (mm)

    Kepala Perak
    S (mm)
    Sikil
    diameteripun
    d (mm)

    Sikil
    dawane
    L (mm)

    Silver Silver
    S (mm)

    Sphere
    radius
    R (mm)

    Ukuran dhasar

    3 ~ 5.1

    0,45 ~ 1.2

    0,2 ~ 0,5

    1.8 ~ 3

    0,8 ~ 2,8

    0,25 ~ 0,65

    8 ~ 20

    toleransi

    ± 0,05

    0.02∽
    0.05

    ± 0,05

    0.02∽
    0.10

    ± 0,05

    ± 0,05

    ± 2

    Kauntungan

    Telung paku keling komposit bisa ngganti kontak perak sisi ganda kanthi kontak keling kanthi sakabehe, lan bisa ngirit 30% nganti 65% biaya material tanpa mengaruhi kinerja panggunaan, kanggo nyuda biaya kanggo pelanggan lan ngirit sumber daya kanggo negara kasebut.

    1595228148(1)

    Proses kaya ing ngisor iki

    1595228360(1)
    图片6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita