Sugeng rawuh ing situs web kita.

Keling Kontak Padat

  • Solid Contact rivet

    Keling Kontak Solid

    Keling padat minangka pengikat permanen sing paling umum digunakake ing kulit lan panel pesawat. Sadurunge aplikasi, umume kalebu batang sing mulus kanthi endhas bunder lan datar ing salah sawijining pucuk. Kita nawakake paku keling perak padat sing bisa dadi konduktor listrik sing apik.
  • Solid Contact Rivets

    Keling Kontak Padat

    Kirimake kanthi tepat waktu, jaminan quailty, Desain cetakan independen, umpan balik sing tepat wektu, Tinimbang uji coba pelanggan, Analisis komposisi priduk.