Sugeng rawuh ing situs web kita.

Kabel Alloy Perak

Katrangan singkat:

Kita nggawe Kawat Alloy Perak sing bermutu ing macem-macem campuran kaya AgCdo10, AgCdo12, AgNi10, AgNi12, AgSno2 10 lan liya-liyane. Uga nggawe kustomisasi Kawat Alloy Perak iki minangka spesifikasi klien, njamin resistensi korosi, konduktivitas termal lan listrik sing dhuwur.


  • Rega FOB: US $ 480 - 700 / Ton
  • Min. Jumlah Pesenan: 1 Ton / Ton
  • Kemampuan Pasokan: 10 Ton / Ton saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Aplikasi:
    Kontaktor, pemutus sirkuit, termostat, switch cerdas, lsp
    Bahan kasebut:
    Ag / FAg, AgNi, AgCdO, AgZnO, AgSnO2, AgSnO2In2O3

    Ag- FAg

    Mikrostruktur

    1593743468(1)

    Katrangan Umum

    Perak lan gandum perak (FAg) nduweni konduktivitas listrik lan termal sing dhuwur banget, resistensi kontak sing kurang lan stabil, lan daya kerja sing apik. Kanggo resistensi perak kanggo erosi busur lan las kontak diwatesi, kekuwatan mekanik kurang, Amarga jumlah nikel ing perak gandum, resistensi erosi busur lan kekuatan mekanik luwih dhuwur tinimbang perak.

    Lingkup Aplikasi

    Digunakake ing piranti sing kurang saiki, kayata relay, timer, switch tambahan kanggo piranti rumah tangga, switch kontrol, lsp.

    Properti Material

     

    Ag

    FAg

    Tips

    Kabel

    Tips

    Kabel

    Konten Ag (wt.%)

    ≥99.95

    ≥99.95

    99,85

    99,85
    Kapadhetan (g / cm3)

    ≥10,48

    ≥10,48

    ≥10,40

    ≥10,40

    Elec Resistivitas (pQ • cnn)

    ≤2.10

    ≥1.80

    ≥2.10

    1.85

    Atose HV

    ≥40

    ≥60

    ≥45

    ≥65

    Kekuwatan tarik (MPa)

     

    230-380

     

    250-380

    Elongation (%)

     

    2-30

     

    2-30

    Proses pabrikan Extruding-Rolling Extruding -Drawing Extruding-Rolling Extruding -Drawing

    Jinis Produk

    1600683756(1)

    AgNi

    Mikrostruktur

    159374361d0(1)

    Katrangan Umum

    Bahan AgNi duwe resistensi luwih dhuwur kanggo erosi busur lan las kontak tinimbang Ag utawa FAg. Kaloro properti kasebut ditambah kanthi nambah konten Ni. Kabeh bahan AgNi nuduhake kemampuan kerja sing apik lan gampang dipasang kanggo ngubungi dhukungan. Kecenderungan sithik kanggo transfer material ing aplikasi DC. Bahan AgNi minangka bahan pelindung lingkungan.

    Lingkup Aplikasi

    Bahan kontak AgNi nemokake macem-macem aplikasi ing piranti switch voltase kurang. Iki digunakake ing relay, kontaktor cilik, switch cahya, kontrol suhu uga ing switch protèktif (digunakake ing pasangan kontak asimetris, kayata, tumrap bahanAgC, AgZnO utawaAgSnO2).

    Properti Material

    Kabel

    AgNi

    AgNi

    AgNi

    Ag Ni

    AgN i

    AgNi

    Ni Konten (wt.%)

    10 ± 1

    12 ± 1

    15 ± 1

    15 ± 1

    20 ± 1

    30 ± 1

    Kapadhetan (g / cm3)

    ≥10.25

    ≥10.20

    ≥10.15

    ≥10.15

    10.05

    ≥9.80

    Elec.Resistivitas (pC2 • cm)

    1.95

    2.05

    2.05

    ≤2.10

    ≤2.15

    ≤2.50

    Atose HV

    ≥75

    ≥70

    ≥80

    ≥80

    ≥80

    ≥80

    Kekuwatan tarik (MPa)

    240-450

    240-450

    250-360

    280-460

    260-380

    260-380

    Elongation (%)

    5-30

    5-30

    5-30

    5-28

    2-28

    2-25

    Proses pabrikan

    Sinter-Extruding

    Jinis Produk

    1600683249(1)

    AgCdO

    Mikrostruktur

    1593743141(1)

    Katrangan Umum

    Kontak AgCdO kalebu klompok sing paling umum digunakake ing aparat listrik voltase kurang. Dheweke nggabungake resistensi sing memuaskan tumrap las kontak kanthi resistensi erosi busur sing apik lan resistensi kontak sing cukup sithik sajrone urip layanane lengkap. Iki diprodhuksi nganggo rong teknik sing beda, yaiku pre-oksidasi-sinter-ekstrusi lan oksidasi internal. Ing kaloro kasus kasebut, konten Cd0 bisa uga kalebu 10 nganti 20wt.%. Nanging, Cd lan Cd0 dianggep mbebayani tumrap kesehatan lan lingkungan. Mula panggunaan bahanAgCdO bakal dilarang ing pirang-pirang negara.

    Lingkup Aplikasi

    Utamane digunakake ing meh kabeh jinis piranti switch voltase kurang. Biasane digunakake ing microswitches, relay, switch lampu, kontaktor, switch kanggo piranti rumah tangga, sawetara jinis switch protèktif, uga kanggo jinis pemutus sirkuit.

    Properti Material

    Kabel AgCdO AgCdO AgCdO AgCdO AgCdO AqCd0 AgCdO
    Konten CdO (wt.%) 10 ± 1 13,5 ± 1 15 ± 1 10 ± 1 12 ± 1 15 ± 1 17 ± 1
    Kapadhetan (g / cm3) 10.05 ≥9.95 ≥9.90 ≥10.10 10.05 ≥9.95 ≥9.80
    Elec.Resistivitas (1,10 • cm) 2.25 2.35 ≤2.40 ≤2.10 ≤2.15 2.25 ≤2.40
    Atose HV ≥70 ≥75 ≥75 ≥70 ≥70 ≥75 ≥75
    Kekuwatan tarik (MPa) 260-350 260-380 260-380 260-350 260-380 260-380 260-400
    Elongation (%) 6-20 6-20 6-20 8-25 8-25 8-25 5-25
    Proses pabrikan Pra-oksidasi-Sinter-Ekstrusi Oksidasi Internal

    Jinis Produk

    1600684107(1)
    1600684137(1)

    AgZnO

    Mikrostruktur

    1

    Katrangan Umum

    Resistensi tinggi tumrap las kontak nggambarake bahan AgZnO. Dheweke uga nuduhake resistensi sing apik tumrap erosi busur. Resistensi kontak AgZnO cenderung luwih dhuwur tinimbang AgCd0. AgZnO bisa diprodhuksi kanthi teknik pra-oksidasi-sinter — ekstrusi, teknik pencampuran-kompensasi-sinterisasi uga oksidasi internal. Bahan AgZnO minangka bahan protokol lingkungan.

    Lingkup Aplikasi

    Umume digunakake ing pemutus sirkuit, utamane ing pemutus sirkuit universal. Bidang aplikasi liyane yaiku ngalih protèktif motor, pemutus sirkuit saiki lan relay AC.

    Properti Material

    Kabel

    AgZnO

    AgZnO

    Konten ZnO (wt.%)

    8 ± 1

    10 ± 1

    Kapadhetan (g / cm3)

    .9.65

    9.60

    Elec.Resistivitas (NO • cm)

    2.25

    2.35

    Atose HV

    E30

    85

    Kekuwatan tarik (MPa) 285-350

    285-350

    Elongation (%)

    15-25

    12-20

    Proses pabrikan

    Pra-oksidasi -Sintering-Extruding

    Jinis Produk

    1600680079(1)

    AgSnO2

    Mikrostruktur

    9815eba5bf65b214cdcd43bdb1bb9e3

    Katrangan Umum

    AgSnO2 / AgSn021n203 minangka bahan kontak listrik sing ramah lingkungan. Dheweke duwe kinerja apik ing anti-erosi lan anti-welding, lan duwe properti anti-material sing apik ing sirkuit DC switching. Proses manufaktur utama yaiku proses oksidasi internal, proses pra-oksidasi, proses metalurgi bubuk, proses pelapisan kimia, lsp..

    Lingkup Aplikasi

    Digunakake ing macem-macem jinis kontaktor, relay, pemutus sirkuit lan switch, lsp.

    Properti Material

     AgSnO2

    Kabel

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSn02

    Konten SnO2 (wt.%)

    10 ± 1

    10 ± 1

    12 ± 1

    12 ± 1

    15 ± 1

    Kapadhetan (g / cm3)

    ≥9.90

    ≥9.95

    ≥9.85

    ≥9.85

    ≥9.5
    Elec Resistivitas (pO • cm)

    ≤2.15

    ≤2.30

    ≤2.30

    ≤2.30

    2.81

    Atose HV

    ≥85

    ≥95

    ≥70

    ≥75

    ≥85
    Kekuwatan tarik (MPa)

    295-350

    290-385

    230-350

    230-285

    250-330

    Elongation (%)

    15-25

    15-25

    15-25

    18-30

    15-25

    Proses pabrikan

    Pra-oksidasi-Sinter-Ekstrusi

    Pelapisan Bahan Kimia

    Campuran-Sinter-Extruding

     AgSnO2In203

    Kabel

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    Konten Ag (wt.%)

    90 ± 1

    88 ± 1

    92 ± 1

    88 ± 1

    85,5 ± 1
    Kapadhetan (g / cm3)

    ≥9.95

    ≥9.95

    ≥9.96

    ≥9.91

    ≥9.72
    Elec Resistivitas (10 • cm)

    2.38

    ≤2,45

    2.25

    2.35

    2,55
    Atose HV

    100

    100

    ≥90

    ≥95

    ≥95

    Kekuwatan tarik (MPa)

    320-450

    320-450

    320-450

    320-450

    320-450

    Elongation (%)

    15-25

    15-25

    18-30

    18-30

    18-30

    Proses pabrikan

    Pra-oksidasi-Sinter-Ekstrusi

    Oksidasi Internal

    Jinis Produk

    AgSnO2In2O3

    Mikrostruktur

    1593996470(1)

    Katrangan Umum

    AgSnO2lAgSn021n203 minangka bahan kontak listrik sing ramah lingkungan. Dheweke duwe kinerja apik ing anti-erosi lan anti-welding, lan duwe properti anti-material sing apik ing sirkuit DC switching. Proses manufaktur utama yaiku proses oksidasi internal, proses pra-oksidasi, proses metalurgi bubuk, proses pelapisan kimia, lsp.

    Lingkup Aplikasi

    Digunakake ing macem-macem jinis kontaktor, relay, pemutus sirkuit lan switch, lsp.

    Properti Material

    AgSnO2

    Kabel

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSn02

    Konten SnO2 (wt.%)

    10 ± 1

    10 ± 1

    12 ± 1

    12 ± 1

    15 ± 1

    Kapadhetan (g / cm3)

    ≥9.90

    ≥9.95

    ≥9.85

    ≥9.85

    ≥9.5
    Elec Resistivitas (p0 • cm)

    ≤2.15

    ≤2.30

    ≤2.30

    ≤2.30

    2.81

    Atose HV

    ≥85

    ≥95

    ≥70

    ≥75

    ≥85
    Kekuwatan tarik (MPa)

    295-350

    290-385

    230-350

    230-285

    250-330

    Elongation (%)

    15-25

    15-25

    15-25

    18-30

    15-25

    Proses pabrikan

    Pra-oksidasi-Sinter-Ekstrusi

    Pelapisan Bahan Kimia

    Campuran-Sinter-Extruding

     AgSnO2In203

    Kabel

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    AgSnO2

    Konten Ag (wt.%)

    90 ± 1

    88 ± 1

    92 ± 1

    88 ± 1

    85,5 ± 1
    Kapadhetan (g / cm3)

    ≥9.95

    ≥9.95

    ≥9.96

    ≥9.91

    ≥9.72
    Elec Resistivitas (p0 • cm)

    2.38

    ≤2,45

    2.25

    2.35

    2,55
    Atose HV

    100

    100

    ≥90

    ≥95

    ≥95

    Kekuwatan tarik (MPa)

    320-450

    320-450

    320-450

    320-450

    320-450

    Elongation (%)

    15-25

    15-25

    18-30

    18-30

    18-30

    Proses pabrikan

    Pra-oksidasi-Sinter-Ekstrusi

    Oksidasi Internal

    Jinis Produk


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita