Sugeng rawuh ing situs web kita.

Kabel Alloy Perak

  • Silver Alloy Wires

    Kabel Alloy Perak

    Kita nggawe Kawat Alloy Perak sing bermutu ing macem-macem campuran kaya AgCdo10, AgCdo12, AgNi10, AgNi12, AgSno2 10 lan liya-liyane. Uga nggawe kustomisasi Kawat Alloy Perak iki minangka spesifikasi klien, njamin resistensi korosi, konduktivitas termal lan listrik sing dhuwur.