Sugeng rawuh ing situs web kita.

Produk

  • Bimetal Contact Rivet

    Keling Kontak Bimetal

    Jual Jual Keling Kontak listrik, Keling Bimetal, Keling Trimetal. keling bimetal Kontak iki nduweni konduktivitas listrik sing apik lan lumahing ora kena dioksidasi. Kajaba saka tembaga 3 - 28% bisa nambah resistensi semangat perak.
  • Solid Contact rivet

    Keling Kontak Solid

    Keling padat minangka pengikat permanen sing paling umum digunakake ing kulit lan panel pesawat. Sadurunge aplikasi, umume kalebu batang sing mulus kanthi endhas bunder lan datar ing salah sawijining pucuk. Kita nawakake paku keling perak padat sing bisa dadi konduktor listrik sing apik.
  • Solid Contact Rivets

    Keling Kontak Padat

    Kirimake kanthi tepat waktu, jaminan quailty, Desain cetakan independen, umpan balik sing tepat wektu, Tinimbang uji coba pelanggan, Analisis komposisi priduk.
  • Tri-metal Contact rivet

    Keling kontak Tri-logam

    Tri-logam Hubungi Shanghai ZHJ Technologies Co., Ltd.
    Stabilitas listrik luwih apik tinimbang kontak karo gambar lan posisi sing sampurna. Yen dibandhingake karo Welding Contact, duwe wektu panas sing sithik lan lingkungan sing resik.
  • Welding Assembly

    Majelis Las

    Simulasi Majelis Las nyilikake biaya sajrone fase pangembangan produk sing beda-beda, kayata ngrancang, ngrancang manufaktur, nyoba-nyoba, lan validasi pabrikan.
  • Welding button contacts

    Kontak las las

    Tombol kontak bimetal bisa disedhiyakake ing konfigurasi lan kombinasi bahan sing akeh, Bahan lapisan sing bisa digunakake Ag, AgCdO utawa AgNi, sisih Forthe sing bakal dipasang ing baja bahan dhukungan utawa paduan Cu-Ni bisa digunakake, Kekandelan lapisan kerja ing ndhuwur yaiku setengah saka kekandelan lapisan ndhuwur.
  • Electrical Contact Tips

    Tips Kontak Listrik

    Materi kontak listrik cadmium oksida perak digunakake akeh, titik kontak leleh sing kontak ing kontak sublimasi bisa nggawe kontak sing adhem, lan kanthi efek ngilangi kontak, nyegah pembakaran kontak.
    Kontak AgSnO2, AgSnO2In2O3 duwe kaluwihane atose dhuwur, resistensi dhuwur kanggo las fusion lan resistensi kobong dll.
    Bahan kasebut minangka bahan perlindungan lingkungan sing paling apik kanggo ngganti AgCdO.
  • Customized profiles

    Profil khusus

    SHZHJ ngasilake macem-macem kontak lan profil khusus liyane kanggo macem-macem aplikasi. Kita bisa memenuhi syarat sing paling akeh kanggo syarat sistem voltase lan propulsi dhuwur. Apa kanggo lokomotif EMD, GE utawa ALCO utawa trek penambangan, sampeyan butuh pemasok sing bisa dipercaya, SHZHJ minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan lan perusahaan.
  • Riveting Assembly

    Majelis Riveting

    Hubungi Majelis. SHZHJ nyedhiyakake macem-macem majelis kontak sing diproduksi kanthi macem-macem teknik lampiran. Majelis brazil digawe kanthi proses tungku, induksi, resistensi, lan obor. Kontak uga bisa dipotong menyang dhukungan kontak. SHZHJ ngasilake majelis kanthi macem-macem bahan lan formulir dhukungan kontak.
  • POWDER METAL CONTACTS

    KONTAK METAL POWDER

    Kirimake kanthi tepat waktu, jaminan quailty, Desain cetakan independen, umpan balik sing tepat wektu, Tinimbang uji coba pelanggan, Analisis komposisi priduk.
  • Silver Alloy Wires

    Kabel Alloy Perak

    Kita nggawe Kawat Alloy Perak sing bermutu ing macem-macem campuran kaya AgCdo10, AgCdo12, AgNi10, AgNi12, AgSno2 10 lan liya-liyane. Uga nggawe kustomisasi Kawat Alloy Perak iki minangka spesifikasi klien, njamin resistensi korosi, konduktivitas termal lan listrik sing dhuwur.