Sugeng rawuh ing situs web kita.

Warta

  • Penentuan diameter keling, dawa lan aperture

    Nalika paku keling, yen diameter paku keling gedhe banget, formasi gangguan luwih angel, gampang digawe deformasi logam lembaran. Kosok baline, yen diameter paku keling cilik, kekuwatan paku keling ora cukup, mula nambah jumlah paku keling lan rasa ora nyaman ...
    Waca liyane
  • Rincian kontak perak komposit

    Kontak perak komposit umume nuduhake bukaan lan penutupan listrik listrik lan elektronik, persimpangan pisah lan sentuhan, amarga terminal konduktor logam nalika ndemek mung ngasilake panas cepet lan narik, nyebabake titik tutul ...
    Waca liyane
  • Kawat paduan emas lan perak, kawat perak sterling lan kawat tembaga, sing luwih apik

    Halo, Sugeng Rawuh ing Shanghai ZHJ Technologies CO., Ltd. luwih becik yen ora ana konduktor saka telung bahan kasebut. Jumlah kawat tembaga frekuensi rendah rada gedhe, lan frekuensi frekuensi dhuwur rada sithik, sing bakal nggawe lapangan swara vertikal telung dimensi lan duwe ...
    Waca liyane
  • Aplikasi Alloy Perak

    Aplikasi utama paduan perak yaiku: (1) solder adhedhasar perak, utamane adhedhasar seri paduan adhedhasar paduan perak-tembaga-seng, kayata seri AgCuZn, seri AgCuZnCd, seri AgCuZnNi; paduan Nikel perak, campuran tembaga perak; Paduan sing ngemot 90% perak lan tembaga 10% diarani ...
    Waca liyane
  • Kinerja kerja kontak perak bisa ditambah

    Supaya ora ana kobongan kontak perak, terminal kontak statis dadi bentuk sudhut mlengkung, bagean menonjol kontak tengah. Dadi busur kasebut ora bakal ana ing permukaan kontak pembakaran. Iki minangka jinis formulir kontak sing luwih apik, lan aplikasi dadi luwih jembar. Pr ...
    Waca liyane
  • Energi dikonsentrasi ing permukaan kontak lan ing nea

    Proses ngeculake busur, oyot busur ngasilake proses fisik termal amarga ngeculake energi klempakan ing permukaan kontak lan cedhak lapisan permukaan, disebabake leleh lan penguapan bahan kontak perak, yaiku ablasi listrik kontak perak. Ing mecah saiki cilik lan cendhak ...
    Waca liyane
  • Relay kontak kontak lan kontak

    Kita ngerti manawa relay kontak luwih kejem tinimbang Mosfet umume, beban relay luwih gedhe tinimbang Mosfet. Motor DC momotan DC umum, kopling DC lan katup solenoid DC, saklar beban persepsi iki ditutup, atusan utawa bahkan ewonan volt elektromotif mburi sing disebabake ...
    Waca liyane