Sugeng rawuh ing situs web kita.

Tips Kontak Listrik

  • Electrical Contact Tips

    Tips Kontak Listrik

    Materi kontak listrik cadmium oksida perak digunakake akeh, titik kontak leleh sing kontak ing kontak sublimasi bisa nggawe kontak sing adhem, lan kanthi efek ngilangi kontak, nyegah pembakaran kontak.
    Kontak AgSnO2, AgSnO2In2O3 duwe kaluwihane atose dhuwur, resistensi dhuwur kanggo las fusion lan resistensi kobong dll.
    Bahan kasebut minangka bahan perlindungan lingkungan sing paling apik kanggo ngganti AgCdO.