Sugeng rawuh ing situs web kita.

Hubungi Kita

Shanghai ZHJ Technologies Co., Ltd.

Alamat

No. 1234, Xinsongjiang Road, Songjiang Shanghai , China

 

Telpon

Telp: + 86-21-37782156

Fax: + 86-21-37781636

Jam

Senen-Jumuah: 9.00 nganti 18.00

Setu, Minggu: Ditutup

Pengin kerja sama kita?

Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita