Sugeng rawuh ing situs web kita.

Tips Kontak Listrik

Katrangan singkat:

Materi kontak listrik cadmium oksida perak digunakake akeh, titik kontak leleh sing kontak ing kontak sublimasi bisa nggawe kontak sing adhem, lan kanthi efek ngilangi kontak, nyegah pembakaran kontak.
Kontak AgSnO2, AgSnO2In2O3 duwe kaluwihane atose dhuwur, resistensi dhuwur kanggo las fusion lan resistensi kobong dll.
Bahan kasebut minangka bahan perlindungan lingkungan sing paling apik kanggo ngganti AgCdO.


  • Rega FOB: US $ 0,1 - 5,00 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur produk :
    Materi kontak listrik cadmium oksida perak digunakake akeh, titik kontak leleh sing kontak ing kontak sublimasi bisa nggawe kontak sing adhem, lan kanthi efek ngilangi kontak, nyegah pembakaran kontak.
    Kontak AgSnO2, AgSnO2In2O3 duwe kaluwihane atose dhuwur, resistensi dhuwur kanggo las fusion lan resistensi kobong dll.
    Bahan kasebut minangka bahan perlindungan lingkungan sing paling apik kanggo ngganti AgCdO.

    Aplikasi:
    Kontaktor, pemutus sirkuit, termostat, switch cerdas, lsp
    Bahan kasebut:
    AgZnO, AgSnO2  , AgCu, AgCuO, AgCdO, AgNi, AgSnO2Ing2O3  , AgSnO2/ Cu, AgCdO / Cu lsp.
    matrirus Wt% G / cm3 μΩ.cm Mpa % HV: KGF / MM2
    AgCdO10 90 ≥10.1 ≤2.10 ≥260 ≥15 ≥50
    AgCdO10 88 ≥10.0 ≤2.2 ≥260 ≥12 ≥60
    AgCdO10 85 ≥9.85 ≤2.3 ≥260 ≥10 ≥65
    AgCdO10 83 ≥9.8 ≤2.4 ≥260 ≥8 ≥65
    AgSnO2 (8) 92 ≥9.9 ≤2.3 250 ≥17 ≥70
    AgSnO2 (10) 90 ≥9.8 ≤2.3 250 ≥15 ≥75
    AgSnO2 (12) 88 ≥9.7 ≤2.4 ≥260 ≥12 ≥80
    AgSnO2 (5) In2O3 (3) 92 ≥9.9 ≤2.3 250 ≥17 ≥75
    AgSnO2 (5) In2O3 (4) 90 ≥9.8 ≤2.4 250 ≥17 ≥80
    AgSnO2 (5) In2O3 (4) 88 ≥9.7 ≤2.5 ≥260 ≥12 ≥85

    Proses Utama:

    smelting

    图片7

    ekstrusi

    图片7

    muter panas

    图片7

    muter kadhemen

    图片9

    Mrekso pengepakan

    图片7

    perawatan lumahing

    图片7

    Dioksidasi internal

    图片7

    prangko

    Aplikasi Utama

    1603249492(1)

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk