Sugeng rawuh ing situs web kita.

Hubungi paku keling

  • Bimetal Contact Rivet

    Keling Kontak Bimetal

    Jual Jual Keling Kontak listrik, Keling Bimetal, Keling Trimetal. keling bimetal Kontak iki nduweni konduktivitas listrik sing apik lan lumahing ora kena dioksidasi. Kajaba saka tembaga 3 - 28% bisa nambah resistensi semangat perak.
  • Solid Contact rivet

    Keling Kontak Solid

    Keling padat minangka pengikat permanen sing paling umum digunakake ing kulit lan panel pesawat. Sadurunge aplikasi, umume kalebu batang sing mulus kanthi endhas bunder lan datar ing salah sawijining pucuk. Kita nawakake paku keling perak padat sing bisa dadi konduktor listrik sing apik.
  • Solid Contact Rivets

    Keling Kontak Padat

    Kirimake kanthi tepat waktu, jaminan quailty, Desain cetakan independen, umpan balik sing tepat wektu, Tinimbang uji coba pelanggan, Analisis komposisi priduk.
  • Tri-metal Contact rivet

    Keling kontak Tri-logam

    Tri-logam Hubungi Shanghai ZHJ Technologies Co., Ltd.
    Stabilitas listrik luwih apik tinimbang kontak karo gambar lan posisi sing sampurna. Yen dibandhingake karo Welding Contact, duwe wektu panas sing sithik lan lingkungan sing resik.