Sugeng rawuh ing situs web kita.

Majelis Riveting

Katrangan singkat:

Hubungi Majelis. SHZHJ nyedhiyakake macem-macem majelis kontak sing diproduksi kanthi macem-macem teknik lampiran. Majelis brazil digawe kanthi proses tungku, induksi, resistensi, lan obor. Kontak uga bisa dipotong menyang dhukungan kontak. SHZHJ ngasilake majelis kanthi macem-macem bahan lan formulir dhukungan kontak.


  • Rega FOB: US $ 0,02 - 2,00 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Majelis Riveting

    Proses produksi: Strip uncoiling → Strip leveling → Pre punching → feed getaran kontak → cetakan paku keling → cetakan workpiece blanking.

    Tingkat Produksi: 150-300 pcs / min。

    Karakteristik
    1. ora ana swara, ora ana geter, cocog banget kanggo paku keling lancip. Deformasi workpiece cilik sawise riveting.
    2.bisa ngontrol kekuwatan paku keling rotary: kesadaran wektu, tekanan paku keling pancet.
    3. gaya pengaruh cilik riveting riveting, mesthekake lumahing workpiece ora rusak, aja ngrusak lapisan elektroplasi logam lan perawatan permukaan liyane.
    4. bahan keling kanthi kinerja deformasi sing apik banget, rod keling ora bakal katon masalah kualitas, urip sing luwih dhuwur. Sanalika, gampang diganti lan bisa digawe macem-macem wujud, kanggo adaptasi karo macem-macem persyaratan proses, penerapan sing jembar.

    Lamaran

    图片2
    图片1

    Jinis dhukungan: campuran tembaga utawa tembaga

    Aplikasi: Majelis digunakake ing kontaktor. pemutus sirkuit, relay, switch tembok, switch mikro, tombol push, lsp.

    Deskripsi Produk: SHZHJ duwe macem-macem teknologi pangolahan kanggo nglumpukake kontak lan dhukungan. Kita duwe cara manufaktur fleksibel kanggo memenuhi panjaluk macem-macem lan disesuaikan karo para pelanggan. Proses riveting biasane digunakake nalika dhukungan gampang kena pengaruh panas nalika proses welding. Riveting uga digunakake kanggo logam bahan kontak sing angel dipasang.

    Proses produksi: Paku keling manual, paku keling otomatis, ing paku keling, lsp.


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk