Sugeng rawuh ing situs web kita.

Hubungi Majelis

  • Welding Assembly

    Majelis Las

    Simulasi Majelis Las nyilikake biaya sajrone fase pangembangan produk sing beda-beda, kayata ngrancang, ngrancang manufaktur, nyoba-nyoba, lan validasi pabrikan.
  • Riveting Assembly

    Majelis Riveting

    Hubungi Majelis. SHZHJ nyedhiyakake macem-macem majelis kontak sing diproduksi kanthi macem-macem teknik lampiran. Majelis brazil digawe kanthi proses tungku, induksi, resistensi, lan obor. Kontak uga bisa dipotong menyang dhukungan kontak. SHZHJ ngasilake majelis kanthi macem-macem bahan lan formulir dhukungan kontak.