Sugeng rawuh ing situs web kita.

Keling Kontak Bimetal

  • Bimetal Contact Rivet

    Keling Kontak Bimetal

    Jual Jual Keling Kontak listrik, Keling Bimetal, Keling Trimetal. keling bimetal Kontak iki nduweni konduktivitas listrik sing apik lan lumahing ora kena dioksidasi. Kajaba saka tembaga 3 - 28% bisa nambah resistensi semangat perak.