Sugeng rawuh ing situs web kita.

Keling Kontak Bimetal

Katrangan singkat:

Jual Jual Keling Kontak listrik, Keling Bimetal, Keling Trimetal. keling bimetal Kontak iki nduweni konduktivitas listrik sing apik lan lumahing ora kena dioksidasi. Kajaba saka tembaga 3 - 28% bisa nambah resistensi semangat perak.


  • Rega FOB: US $ 0,001 - 1,2 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Fitur Produk

    1. Paku komposit kaping pindho kanthi efisien ngirit logam larang lan nyuda biaya

    2. nambah kinerja rivet paku keling kontak.

    3. Aplikasi produksi otomatis terus-terusan.

    Aplikasi Utama

    Peralatan listrik mobil, peralatan rumah tangga, muter maneh, kontaktor,

    Termostat, kabeh jinis switch, peralatan penerbangan, peralatan otomatis lan elektronik.

    Alur proses

    Gawe Keling

    图片7

    Annealing

    图片7

    Rampung

    图片7

    Pengawasan

    图片8
    图片9

    Gambar

    Pengepakan

    Keterangan Produk:  Dheweke duwe kinerja apik ing anti-erosi lan anti-welding, lan duwe properti anti-material sing apik ing sirkuit DC switching. Pangolahan manufaktur utama yaiku proses oksidasi internal, proses pra-oksidasi, proses metalurgi bubuk, proses pelapisan kimia, lsp. Perak Tin Oksida Bimetal Kontak Rivet luwih murah tinimbang paku keling padhet.

    未标题-1
    图片7

    Ngukur :

    Barang Diameter kepala D (mm) Kepala kekandelan T (mm) diameteripun lapisan S (mm) Dhiameter D D (mm) Panjang batang L (mm) Sphere radium SR (mm) Rasio cetakan8 (▫)

    spekulasi

    2.5

    0.6,0.8,1.0

    0,3 ~ 0,4

    1.2,1.5

    1 ~ 2

    4,6

    9

    3.0

    0.8,1.0,1.2

    0,35 ~ 0,50

    1,50

    6,8

    3.5

    1,50,2.0

    1 ~ 3

    4.0

    1.0,1.2,1.5

    2.0

    8,10

    4.5

    2.0,2.5

    5.0

    1.0,1.2,1.5,2.0

    0,40 ~ 0,60

    2.5

    10.15

    5.5

    2.5,3.0

    6.0

    3.0

    15,20

    6.5

    1.2,1.5,2.0

    0,50 ~ 0,70

    3.0,3.5

    7.0

    3.5

    20,25

    8.0

    4.0

    coaxiality sirah lan shank ± 0,1 ± 0,05 S≤0.4 + 0.6 S > 0.4-0.06 -0.02, -0.1 , + 0,15 ± 0,2R ± 2
    图片6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita

    Kategori produk