Sugeng rawuh ing situs web kita.

Keling Kontak Solid

Katrangan singkat:

Keling padat minangka pengikat permanen sing paling umum digunakake ing kulit lan panel pesawat. Sadurunge aplikasi, umume kalebu batang sing mulus kanthi endhas bunder lan datar ing salah sawijining pucuk. Kita nawakake paku keling perak padat sing bisa dadi konduktor listrik sing apik.


  • Rega FOB: US $ 0,001- $ 1,2 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Rivet padhet nyedhiyakake tantangan sing luwih gedhe nalika de-riveting. Kepala sing diprodhuksi kudu digiling utawa digiling sadurunge meksa paku bali menyang bolongan. Nalika mbusak paku keling padhet, bahan komponen sing ngubengi bolongan kudu dipikirake. Yen bahane luwih alus tinimbang paku keling, ana kemungkinan bakal rusak. Yen atose padha utawa luwih angel tinimbang paku keling, risikone kerusakan luwih murah, amarga bakal njaga bentuke nalika paku keling sing luwih alus ditarik maneh. Kepiye rivet wiwitane uga digawe ing proses de-riveting. Sing luwih gedhe swank shank sing digawe ing proses pembentukan, luwih akeh risiko kerusakan komponen sekitare.

    Alur proses

    Gawe Keling

    图片7

    Annealing

    图片7

    Rampung

    图片7

    Pengawasan

    图片8
    图片9

    Gambar

    Pengepakan

    图片4
    图片5

    Ngukur

    Barang

    Diameter sirah
    D (mm)
    Kekandelan endhas
    T (mm)
    Dhiameter sikil
    d (mm)
    Dawane sikil
    L (mm)
    Radius bal
    R (mm)
    Ukuran dhasar

    1.2 ~ 12

    0,15 ~ 3,00

    0,75 ~ 6.00

    0,45 ~ 8.56

    1.2 ~ 40

    toleransi

    ± 0,05

    0.02∽
    0.05

    0.02∽
    0.10

    ± 0,05

    ± 2

     

    图片6

  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita