Sugeng rawuh ing situs web kita.

Profil khusus

  • Customized profiles

    Profil khusus

    SHZHJ ngasilake macem-macem kontak lan profil khusus liyane kanggo macem-macem aplikasi. Kita bisa memenuhi syarat sing paling akeh kanggo syarat sistem voltase lan propulsi dhuwur. Apa kanggo lokomotif EMD, GE utawa ALCO utawa trek penambangan, sampeyan butuh pemasok sing bisa dipercaya, SHZHJ minangka pilihan sing paling apik kanggo sampeyan lan perusahaan.