Sugeng rawuh ing situs web kita.

Kontak las las

Katrangan singkat:

Tombol kontak bimetal bisa disedhiyakake ing konfigurasi lan kombinasi bahan sing akeh, Bahan lapisan sing bisa digunakake Ag, AgCdO utawa AgNi, sisih Forthe sing bakal dipasang ing baja bahan dhukungan utawa paduan Cu-Ni bisa digunakake, Kekandelan lapisan kerja ing ndhuwur yaiku setengah saka kekandelan lapisan ndhuwur.


  • Rega FOB: US $ 0,5 - 9,999 / Potongan
  • Min. Jumlah Pesenan: 100 Potongan / potongan
  • Kemampuan Pasokan: 10000 Potongan / potongan saben Sasi
  • Detail Produk

    Tag Produk

    Ciri khas kaya ing ngisor iki: 

    1, kontak Tri-logam duwe permukaan kontak minangka bahan Fe, kanthi cembung cilik kanggo nambah las. Iki mbantu stabilitas kontak kontak karo lembaran logam bi lan bahan dasar lembaran stainless steel lsp.

    2, Posisi las diikat karo logam leleh. Stabilitas listrik luwih apik tinimbang kontak riveting kanthi gambar lan posisine sing sampurna, Yen paku keling, umume distorsi logam bi uga bakal ilang .Mengko pengaruh meter suhu karo penyimpangan data.

    3, Yen dibandhingake karo Welding Contact, duwe wektu panas sing cendhak lan lingkungan sing resik. Kasedhiya kanggo produksi bagean mini, utamane kanggo sistem mini.

    Kontak Tri-logam bisa milih logam campuran logam perak kanthi mata uang listrik sing beda-beda ing piranti. Kasedhiya kanggo jembatan kontak kanthi pengelasan pulsa listrik. Iki digunakake kanggo nggawe bagean kontak lan jembatan logam bi, kayata relay, mini-switch, kontrol termal, tombol lan pemutus sirkuit.

    Baris produk Tri-metal Kontak nyusun automaton rol, mesin extruder, mesin las, stamper otomatis, mesin kontak sheet, tester tekanan hidrolik, proyektor, mikroskop lsp. Babagan mesin 100tesing. Bisa nggawe produk kontak saben desain pelanggan kanthi output tahunan 2 milyar lembar kapasitas

    1. Marerial utama:
    AgSnO2, AgSnO2InO3, AgZnO2, AgCu0, AgCd0, lsp.
     
    2. Aplikasi
    Digunakake ing macem-macem jinis kontaktor, relay, pemutus sirkuit lan switch, lsp. 3.Keterangan Produk:  Jumlah nikel cilik dilebokake ing bahan Ag supaya pari-parian Ag luwih apik, kanggo nambah kekuwatan, kekerasan, resistensi las lan tahan ageman bahan Ag. Kangge, materi kasebut tetep nguntungake konduktivitas sing dhuwur lan resistensi kontak sing kurang saka Ag murni. Keling padat yaiku jinis kontak sing digawe saka bahan kontak - paduan perak utawa perak. 


  • Sedurunge:
  • Sabanjure:

  • Tulis pesen sampeyan ing kene lan kirimake menyang kita